Skriv ut den här sidan

Avgifter

Så här mycket kostar ditt besök hos oss.

Priserna gäller för alla landstingsdrivna vårdcentraler i Stockholms län. 

Besöksavgifter 

Läkare: 200 kronor

Sjuksköterska: 100 kronor 

Kurator: 100 kronor 

Tekniska hjälpmedel: 100 kronor per hjälpmedel

Avgift för uteblivet besök

Du måste lämna återbud senast 24 timmar innan ditt besök, annars måste vi debitera dig för uteblivet besök. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller äldre än 85 år. 

Bedrägeriförsök

Det har hänt att patienter har utsatts för försök till bedrägeri. Observera att vi aldrig uppmanar någon att sätta in pengar för läkemedel eller behandling på ett bankkonto. Får du en räkning från vården sker det alltid via pappersfaktura och är du osäker bör du kontakta din vårdgivare.

Så här skyddar du dig

Säg att du vill ringa tillbaka och be om namn och telefonnummer till den som ringt dig. Ring sedan upp din vårdcentral och kontrollera om samtalet verkligen kom från någon hos dem. Visar det sig vara ett försök till bedrägeri uppmanar vi dig att göra en polisanmälan.

Elektroniskt frikort

Du som är patient hos oss får elektroniskt högkostnadsskydd och frikort. Det innebär att du slipper att samla stämplar i remsan för högkostnadsskydd.

Istället registreras det elektroniskt, på samma sätt som apotekens system idag håller reda på högkostnadsskyddet för dina receptbelagda läkemedel.